Wild en Gevogelte

Nieuwe hofleveranciers koning bekendgemaakt: "Dit is de kroon op ons werk"

Geplaatst op 14/11/2014

Koning Filip heeft de nieuwe lijst van gebrevetteerde hofleveranciers van België vastgelegd. Dat gebeurt elk jaar aan de vooravond van het feest van de koning. Dit jaar gaat het om 115 bedrijven die de titelmogen dragen. Er zijn vijf nieuwelingen bij. "Dit is voor ons letterlijk de kroon op het werk", verklaarde Marie-Louise Vereeken (68) van de speciaalzaak W&H uit Buggenhout aan Belga.

W&H groeide zowat dertig jaar geleden uit een kippenslachterij in Buggenhout, maar de laatste jaren is W&H actief op de Brusselse Vroegmarkt als groothandel voor wild en gevogelte. Marie-Louise Vereeken, die de zaak met haar zoons Tom en Bart Van Nieuwenhove uitbaat, is erg blij met de erkenning van het paleis.

Lees het volledige artikel via:

De Redactie

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies